Historie

Cafèen har bestått i mange år som en lunsjkafè, kjent for sine hjemmebakte produkter. Den drives idag under samme forutsetninger, gode hjemmelagede produkter til gode priser.


Fryd & Gammen DA

I vår kafè vil du kunne finne en meny med lunsjretter som er fornuftige i en travel hverdag. God mat, laget med hjerte, er godt, uansett hvor høy tallerken er. Fornuftige priser for god mat, og du skal bli god og mett!

Vi har også eget cateringkjøkken, og vi leverer det som måtte ønskes, til vennefesten, barnedåpen, bryllupet etc. Ditt ønske, vår utfordring!

Selskapet kan du holde hos oss, med sitteplasser til ca.70 stk. Vi kan komme til deg med kokk og serveringspersonale, eller vi leverer maten som avtalt hvis du vil ordne alt selv.

Vi produserer også den "orginale" Fryd & Gammen-sylta til jul, på gamlemåten, helt uten tilsetninger av noe slag bortsett fra krydder, en årelang tradisjon for Fryd & Gammen.

Er du jeger? Kom gjerne til oss med godkjent stemplet dyr og vi skjærer det ned, bearbeider og pakker det ferdig for deg, klart for servering eller fryseren!


Velkommen til oss!

Mvh

Marita & Nina